Google- tai Facebook-kirjautumisen tietojen poistaminen
Kun kirjaudut Googlella tai Facebookilla, saamme nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tilisi tunnisteen kyseisessä palvelussa. Käytämme niitä vain GardenPergola-tiliäsi varten. Tällainen kirjautuminen ei tilaa sinulle tarjouksia.
Facebook-yhteyden poistaminen
Avaa Facebookin asetuksista sovellusten ja verkkosivustojen luettelo, valitse GardenPergola ja poista se. Facebook ilmoittaa siitä meille automaattisesti, ja poistamme tallennetun Facebook-tunnisteen.
Google-yhteyden poistaminen
Avaa Google-tililtäsi kolmansien osapuolten yhteyksien luettelo, valitse GardenPergola ja poista sen käyttöoikeus. Sen jälkeen Google ei enää kirjaa sinua kauppaamme. Jos haluat, että poistamme myös tallennetun Google-tunnisteen, kirjoita meille alla kuvatulla tavalla.
Koko GardenPergola-tilin poistaminen
Lähetä tilisi sähköpostiosoitteesta viesti osoitteeseen info@gardenpergola.eu aiheella "Poista tilini". Poistamme tilisi sekä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tallennetut suunnitelmasi 30 päivän kuluessa. Tilaukset ja laskut, jotka meidän on lain mukaan säilytettävä, säilytämme vain lain edellyttämän ajan.
Lisätietoja tietosuojaselosteessamme.